autóüvegfóliázás lépésről-lépésre, autóüveg fóliázás bemutató fejléc

autóüvegfóliázás bemutató 10 lépésben, autóüveg fóliázás demo

Oldalunkon bemutatjuk az autóüvegfóliázás folyamatát, lépésről-lépésre. Nálunk megtudhatja, hogyan készül az autóüveg fóliázás. Képi és filmes illusztrációink segítségével megismerheti kellő részletességgel a technológiát.

Hogyan készül az autóüveg fóliázás?

Autóüvegfóliázás megrendelése

Autóüveg fóliázás telefonos megrendelése

Az autóüveg fóliázás egy hatékony módja annak, hogy autónk üvegfelületeit védelmezzük, vagy éppen dekoráljuk. Ha szeretnénk autónk üvegfelületeit fóliával borítani, akkor ezt könnyedén megtehetjük telefonos megrendelés útján is. Az ablaksötétítés telefonos megrendelése rendkívül egyszerű és gyors, csak hívjuk fel az ügyfélszolgálatunkat, és megbeszéljük az igényeinket. Az ügyfélszolgálatos kollégánk részletesen tájékoztat minket az ablak sötétítés menetéről, és segít kiválasztani az ideális fóliát az autónk számára. Amennyiben az autósötétítés mellett döntünk, a telefonos megrendelés során rögzítjük a szükséges adatokat, beleértve az autó típusát és az üvegfelületek méretét.

Autóüvegfóliázás alanyának azonosítása
Ablak sötétítés - , allépés: 1. illusztráció
Ablak sötétítés 1. prezentáció

Az autóüvegfóliázás során fontos, hogy a megfelelő autó típust és márkát azonosítsuk, mivel a különböző autó típusok és márkák eltérő méretű üvegfelületekkel rendelkeznek. Az autóüveg fóliázás előtt mindig meg kell győződni arról, hogy a fólia mérete és alakja illeszkedik az autóüveg formájához. Az autó márkájának és típusának azonosítása a fóliázási folyamat során elengedhetetlen, hiszen ezek az információk határozzák meg az autóüveg méretét és alakját. Az autó típusának és márkájának azonosítása általában az autó regisztrációs számának, a járműpapírban található adatoknak vagy a jármű típustáblájának segítségével történik. Az ablaksötétítés során az autó típusának és márkájának pontos azonosítása elengedhetetlen a megfelelő fóliaméret és forma kiválasztásához. Ha nem megfelelően azonosítjuk az autó típusát és márkáját, akkor a fóliázás során problémák adódhatnak, amelyek kihatással lehetnek az ablak sötétítés minőségére. Az autósötétítés nagyon hatékony módja annak, hogy védelmezzük autónk üvegfelületeit, de a megfelelő autó típus és márkájának azonosítása elengedhetetlen ahhoz, hogy a fóliázás sikeres és minőségi legyen.

Autóüveg fóliázás ár meghatározása méretosztály alapján
3 ajtós autósötétítés minta, allépés: 1. illusztráció
3 ajtós autósötétítés minta
5 ajtós autó üvegsötétítés minta, allépés: 2. illusztráció
5 ajtós autó üvegsötétítés minta
Kombi autóüvegfóliázás minta, allépés: 3. illusztráció
Kombi autóüvegfóliázás minta

Az autó üvegsötétítés ára fontos szempont lehet a fóliázási döntés során. Az ár meghatározása számos tényezőtől függ, beleértve az autó méretét és a kívánt fóliatípust is. Az árak általában méretosztályok alapján kerülnek meghatározásra, mivel az autóüvegfóliázás során a fólia mérete és alakja szerepet játszik az ár meghatározásában. A különböző autó méretosztályokban lévő autók árai eltérőek lehetnek, mivel az egyes autók üvegfelületeinek mérete különböző lehet. Az árak a kívánt fóliatípustól is függenek, mivel az egyes fóliatípusok árai eltérőek lehetnek. Az ár meghatározásánál a fólia minősége és vastagsága is szerepet játszik, mivel a jobb minőségű és vastagabb fóliák általában drágábbak lehetnek. Az árak meghatározása során azonban fontos, hogy ne csak az árat vegyük figyelembe, hanem a fóliázás minőségét és a szolgáltatásokat is. Az autóüveg fóliázás ára méretosztály alapján történik, és általában a kívánt fóliatípus és minőség, valamint a szolgáltatások is szerepet játszanak az ár meghatározásában. Az árak eltérőek lehetnek a különböző autó méretosztályokban, így fontos, hogy az árakról előzetesen tájékozódjunk, mielőtt döntést hozunk az ablaksötétítésról.

Autóüvegfóliázás alapanyag kiválasztása az üveg fóliák osztályainak alapján
Autóüveg fóliázás - Skyfol HP Pro autóüveg fólia, allépés: 1. illusztráció
Skyfol HP Pro autóüveg fólia
Ablaksötétítés - Skyfol NT Ceramic autóüveg fólia, allépés: 2. illusztráció
Skyfol NT Ceramic autóüveg fólia
Ablak sötétítés - Skyfol Baby Guard autóüveg fólia, allépés: 3. illusztráció
Skyfol Baby Guard autóüveg fólia

Az ablak sötétítés során az alapanyag kiválasztása rendkívül fontos, mivel az befolyásolja a fóliázás hatékonyságát és tartósságát. Az üveg fóliák osztályainak alapján lehet kiválasztani az optimális alapanyagot az adott autósötétítési feladathoz. Az üveg fóliák általában három fő osztályba sorolhatók: színezett, áttetsző és biztonsági fóliák. A színezett fóliák elsősorban a hő- és fényvédelemre szolgálnak, mivel csökkentik az autó belső hőmérsékletét és védelmet nyújtanak a káros UV sugárzás ellen. Az áttetsző fóliák inkább a dekorációra és a megjelenés javítására szolgálnak, mivel átlátszóak és nem befolyásolják a kilátást. A biztonsági fóliák pedig védelmet nyújtanak a betörések és sérülések ellen, mivel megerősítik az üvegfelületeket és megakadályozzák a szilánkok szétszóródását. Az alapanyag kiválasztásakor fontos figyelembe venni az adott autó fóliázási célt és a tulajdonos igényeit is. Ha például az autó főleg városi környezetben használatos, akkor a hő- és fényvédelem lehet az elsődleges szempont, míg ha autópályán használjuk, akkor a biztonsági fóliák lehetnek előnyösebbek. Az alapanyag kiválasztása tehát nagyon fontos lépés az autó üvegsötétítés folyamatában, és a fóliázási feladat céljától és az igényektől függően kell elvégezni.

Autóüveg fóliázás árajánlat kalkulációja autótípus árlista alapján
Skyfol HP Pro autósötétítés ár, allépés: 1. illusztráció
Skyfol HP Pro autósötétítés ár
Skyfol NT Ceramic autó üvegsötétítés ár, allépés: 2. illusztráció
Skyfol NT Ceramic autó üvegsötétítés ár
Skyfol Baby Guard autóüvegfóliázás ár, allépés: 3. illusztráció
Skyfol Baby Guard autóüvegfóliázás ár

Az autóüvegfóliázás során az árajánlat kalkulációja a fontos lépés, amely az ügyfelek számára az árak átláthatóságát és a költségvetésük ellenőrzését biztosítja. A kalkuláció során számos tényezőt figyelembe kell venni, például az autó márkáját és típusát, az alkalmazandó fólia típusát, a fóliázás terjedelmét és a munkaerő költségét.

Az autótípus árlista alapján történő kalkuláció lehetővé teszi a szolgáltatók számára, hogy egységes és átlátható árakat kínáljanak az ügyfeleknek, figyelembe véve az egyes autómárkák és típusok eltérő méreteit és formáit. A kalkuláció során a szolgáltatók általában több méretosztályt alkalmaznak, amelyeknek megfelelően meghatározzák az árakat.

Az autóüveg fóliázás árajánlat kalkulációja során az ügyfeleknek lehetősége van kiválasztani a megfelelő fóliatípust, amely a legjobban megfelel az igényeiknek. Az ügyfeleknek általában választhatóak a színes, áttetsző, fényvisszaverő vagy biztonsági fóliák is, amelyek mindegyike eltérő árakat kínál.

Az ablaksötétítés árajánlat kalkulációja során az ügyfeleknek mindig figyelembe kell venniük a minőséget, valamint az árat is. Az alacsony árak ugyanis nem mindig jelentik a magas minőséget, és az alacsony minőségű fóliák hamar megkopnak vagy megsérülnek. Az ügyfeleknek mindig érdemes olyan szolgáltatót választani, amely magas minőséget biztosít, és árai is reálisak.Teljes árlista

Autóüvegfóliázás időpontfoglalás

Az autósötétítés időpontfoglalásának menete rendkívül egyszerű és gyors. A foglalás kizárólag telefonon keresztül történik, és csak akkor fogadunk el időpontot, ha az biztosan megfelel az ügyfélnek és a műhelynek is.

Fontos kiemelni, hogy a kétes foglalásokat nem tudjuk elfogadni, mivel ezek problémát okozhatnak az ütemezésben és a munkafolyamatban. Ezért mindenképpen érdemes előre tisztázni az időpontokat és csak akkor hívni minket, ha biztosan szeretné az ügyfél az autó üvegsötétítést és megfelelő időpontot talált a naptárában.

Az időpontokat naponta három alkalommal áll módunkban kiadni, amelyek a következők: 09:00-tól, 11:30-tól és 14:00-tól. Ezek az időpontok jól beváltak az évek során, és biztosítják a hatékony munkát és az időpontok pontos betartását.

Összefoglalva, az autóüvegfóliázás időpontfoglalása egyszerű és gyors folyamat. Csak telefonon fogadjuk a foglalásokat, és csak akkor tudunk időpontot adni, ha az biztosan megfelel mind a műhelynek, mind az ügyfélnek. A naponta három időpont kiválasztása pedig lehetővé teszi, hogy az ügyfelek kényelmesen be tudják illeszteni az autójuk fóliázását a napi teendőik közé.

Autóüveg fóliázás alapanyag kiválasztása

Autóüveg fóliázás anyagainak kiválasztása

autóüveg fóliázás sötétségének kiválasztása 1. illusztráció
Autóüveg fóliázás sötétségének kiválasztása

A kiválasztott fólia család után, nincs más hátra, mint kiválasztani az ablaksötétítés kívánt sötétségét. Ebben segítségünkre van a demonstrációs fal, valamint az üvegfólia mintákat tartalmazó plexi és üveglapok.

Autóüvegfóliázás sötétségének kiválasztása
Ablaksötétítés - az üvegfólia mintákat tartalmazó plexi és üveglapok, allépés: 1. illusztráció
Az üvegfólia mintákat tartalmazó plexi és üveglapok

Az autó üvegsötétítés során fontos szempont a fólia sötétségi foka. A sötétségi fok kiválasztása számos tényezőtől függ, például a személyes preferenciáktól, az autó típusától, illetve az adott országban érvényben lévő jogszabályoktól.

Általában két fő típusú fólia áll rendelkezésre: a világosabb és a sötétebb fóliák. A világosabb fóliák szürke vagy bronzos árnyalatúak, míg a sötétebb fóliák inkább feketének tűnnek. A sötétebb fóliákkal a legtöbben azért döntenek, mert jobban elrejtik az autó belsejét, így a betörők számára nehezebb megítélni, hogy milyen értékeket rejteget az autó. Emellett a sötétebb fóliák jobban védik az utastérben tartózkodókat a napsütéstől is, ami különösen fontos lehet nyáron.

Azonban fontos megjegyezni, hogy az egyes országokban eltérő lehet a megengedett sötétségi fok, ami befolyásolhatja a fólia kiválasztását. Az autóüvegfóliázás szakértői mindig figyelembe veszik a jogszabályokat és az ügyfél igényeit is, hogy a legmegfelelőbb sötétségi fokot válasszák.

Összességében tehát az autóüveg fóliázás során a sötétségi fok kiválasztása fontos tényező, amelyet figyelembe kell venni. A világosabb és sötétebb fóliák közötti választás számos szempontotól függ, és mindig fontos megfontolni az adott országban érvényben lévő jogszabályokat is. A szakértők segítségével azonban mindenki megtalálhatja az autójához legmegfelelőbb fólia sötétségi fokát.

Autóüvegfóliázás előkészítése

Autóüvegfóliázás előtti külső takarítása

Ablak sötétítés - 1. illusztráció
Ablak sötétítés 1. prezentáció

Az autóüveg fóliázás előtti külső takarítás fontos szerepet játszik abban, hogy az ablaksötétítésa sikeres legyen. A fólia ragasztása ugyanis csak akkor lesz hatékony és tartós, ha az autóüveg felülete tiszta és pormentes.

Az ablak sötétítés előtti takarítás során az első lépés az autó alapos mosása. Fontos, hogy ezt alaposan elvégezzük, mivel az autófelületen lévő kosz és por csökkentheti a fólia ragasztóerejét. Az autómosás után a legjobb, ha szárító ronggyal áttöröljük az autót, így megakadályozzuk a vízcseppek fólia alá való bejutását.

Autóüvegfóliázás előtti külső üveg felületek tisztítása
autósötétítés előtti külső mélytisztítás, allépés: 1. illusztráció
Autósötétítés előtti külső mélytisztítás
autó üvegsötétítés előtti külső habosítás, allépés: 2. illusztráció
Autó üvegsötétítés előtti külső habosítás
autóüvegfóliázás előtti hab eltávolítás, allépés: 3. illusztráció
Autóüvegfóliázás előtti hab eltávolítás

A következő lépés az autóüvegek tisztítása. Az ablak sötétítés előtt fontos eltávolítani az összes szennyeződést és zsírt a felületről. Ehhez a legjobb, ha speciális autóüveg tisztító szert használunk, amely eltávolítja a zsíros, olajos szennyeződéseket és megszünteti a vízkőfoltokat is. A tisztítás után az autóüveg felülete legyen tökéletesen száraz, így biztosítva van a fólia tökéletes ragasztása.

Az autósötétítés előtti külső takarítás elengedhetetlen lépés az autó üvegsötétítés során. A tiszta és pormentes autóüveg biztosítja a fólia hosszú élettartamát és tartósságát. Ezért mindig érdemes szakértőtől kérni tanácsot és segítséget az autóüvegfóliázás előtti takarítás során, hogy biztosan elkerüljük a nem kívánt problémákat és hibákat.

Autóüveg fóliázás előtti külső üveg felületek tisztítási sorrendje
autóüveg fóliázás előtti külső lehúzás, tanács: 1. illusztráció
Autóüveg fóliázás előtti külső lehúzás

Az autóüveg fóliázás előtti külső üveg felületek tisztítása nem csak a felületek ragyogását eredményezi, hanem elengedhetetlen lépés az ablaksötétítés során. Azonban a tisztítási sorrend nagyon fontos, mivel ha nem megfelelően tisztítjuk az üveg felületeket, akkor a fólia ragasztása nem lesz tartós és nem lesz képes megfelelően védeni az autó belsejét a napfénytől és a hőtől.

Az ablak sötétítés előtti külső üveg felületek tisztítási sorrendje általában az autó tetejétől az aljáig történik. Az első lépés az autó tetejének és oldalainak tisztítása, majd következik az első és hátsó szélvédő tisztítása. Ezt követően jön az első és hátsó oldalablakok, majd a tükör üvegek tisztítása.

Fontos megjegyezni, hogy az autósötétítés előtt a tisztításhoz mindig speciális üvegtisztító szert kell használni, amely eltávolítja a zsíros, olajos szennyeződéseket és megszünteti a vízkőfoltokat is. A szakértők azt javasolják, hogy az üvegtisztító szert ne közvetlenül az üvegre, hanem inkább a tisztító rongyra kell permetezni, majd az üveg felületét kell tisztítani. Ezzel elkerülhető, hogy az üvegtisztító szert a fólia felületére permetezzük, amely a ragasztóhatást gyengítheti.

Az autó üvegsötétítés előtti külső üveg felületek tisztítási sorrendje fontos szerepet játszik abban, hogy az autóüvegfóliázása sikeres legyen és a fólia hosszú élettartammal rendelkezzen. Ezért mindig érdemes szakemberhez fordulni, ha biztosak akarunk lenni a tisztítás helyes sorrendjében, hogy elkerüljük a fólia helytelen ragasztását és a későbbi problémákat.

Autóüveg fóliázás telepítése

Hátsó szélvédő autóüvegfóliázás telepítése

Ablaksötétítés - Autóüveg fólia felhelyezése autófóliázás előtt 1. illusztráció
Autóüveg fólia felhelyezése autófóliázás előtt

Az autó üvegsötétítés telepítése egy olyan folyamat, amelynek során speciális fóliákat helyeznek el az autó ablakain. Az autóüvegfóliázás egy nagyszerű módja annak, hogy az autó külső megjelenése jobban illeszkedjen a személyes stílushoz, ugyanakkor védelmet is nyújt az UV sugárzás, a hő és az idegen testek ellen.

Az autóüveg fóliázás telepítése előtt fontos, hogy az ablakokat alaposan megtisztítsák, hogy a fóliák teljesen simán tapadjanak rájuk. A fóliák kiválasztása a személyes ízlés és az igények függvényében történik. A sötétebb fóliák hatékonyabbak az UV sugárzás ellen, míg a világosabb fóliák javítják az autó belső hőmérsékletét.

Az ablaksötétítés telepítése speciális eszközökkel és technikákkal történik, hogy a fóliák hibátlanul tapadjanak az ablakokra. A tapasztalt szakemberek gondosan munkálkodnak az ablakokon, hogy a fóliák tökéletesen felhelyezve legyenek és ne legyenek benne légbuborékok.

Az ablak sötétítés telepítése nem csak esztétikai értékkel bír, hanem védelmet is nyújt a járműnek. A fóliák védelmet nyújtanak a UV sugárzás, a hő, a karcolások, a repedések és a szélsőséges időjárási körülmények ellen. Az autósötétítés egy értékes befektetés, amely hosszú távú védelmet nyújt az autó számára.

Hátsó szélvédő tapadási felület H alakzatának felvitele
ablak sötétítés külső tapadáscsökkentő felvitele, allépés: 1. illusztráció
Ablak sötétítés külső tapadáscsökkentő felvitele
autósötétítés zsugorítási H forma közepének felvétele, allépés: 2. illusztráció
Autósötétítés zsugorítási H forma közepének felvétele
autó üvegsötétítés zsugorítási H forma széleinek felvétele, allépés: 3. illusztráció
Autó üvegsötétítés zsugorítási H forma széleinek felvétele

A hátsó szélvédő H alakzatának felvitele az autósötétítés során egy nehéz és pontos feladat, de ha megfelelően készülünk fel és az előírásokat betartjuk, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a fólia hosszú ideig tartósan és hatékonyan működik.

Hátsó szélvédő autóüveg fólia felhelyezése lezsugorításhoz
autóüvegfóliázás hátsó szélvédő fólia felhelyezése, allépés: 1. illusztráció
Autóüvegfóliázás hátsó szélvédő fólia felhelyezése
autóüveg fóliázás hátsó szélvédő fólia kisimítása, allépés: 2. illusztráció
Autóüveg fóliázás hátsó szélvédő fólia kisimítása
ablaksötétítés hátsó szélvédő fólia szélezése, allépés: 3. illusztráció
Ablaksötétítés hátsó szélvédő fólia szélezése

-

Hátsó szélvédő lezsugorítása autóüveg fóliázás előtt
ablak sötétítés hátsó szélvédő fólia zsugorítása, allépés: 1. illusztráció
Ablak sötétítés hátsó szélvédő fólia zsugorítása
autósötétítés hátsó szélvédő fólia formálása, allépés: 2. illusztráció
Autósötétítés hátsó szélvédő fólia formálása
autó üvegsötétítés hátsó szélvédő fólia feszültség mentesítése, allépés: 3. illusztráció
Autó üvegsötétítés hátsó szélvédő fólia feszültség mentesítése

-

Hátsó szélvédő körbevágása autóüvegfóliázás előtt
autóüvegfóliázás átvilágító lámpa, allépés: 1. illusztráció
Autóüvegfóliázás átvilágító lámpa
autóüveg fóliázás átvilágítása, allépés: 2. illusztráció
Autóüveg fóliázás átvilágítása
ablaksötétítés körbevágása, allépés: 3. illusztráció
Ablaksötétítés körbevágása

-

Hátsó szélvédő belső tisztítása autóüveg fóliázás előtt
Ablak sötétítés - Körbevágott autóüveg fólia, allépés: 1. illusztráció
Körbevágott autóüveg fólia
Hátsó szélvédő habosítás autósötétítés előtt, allépés: 2. illusztráció
Hátsó szélvédő habosítás autósötétítés előtt
Hátsó szélvédő mély tisztítás autó üvegsötétítés előtt, allépés: 3. illusztráció
Hátsó szélvédő mély tisztítás autó üvegsötétítés előtt

-

Hátsó szélvédő fólia előkészítése autóüvegfóliázás előtt
Autóüvegfóliázás - Hátsó szélvédő fólia sarkának megkezdése, allépés: 1. illusztráció
Hátsó szélvédő fólia sarkának megkezdése
Autóüveg fóliázás - Hátsó szélvédő fólia hordozójának eltávolítása, allépés: 2. illusztráció
Hátsó szélvédő fólia hordozójának eltávolítása
Ablaksötétítés - Hátsó szélvédő fólia nedvesítése, allépés: 3. illusztráció
Hátsó szélvédő fólia nedvesítése

-

Hátsó szélvédő autóüveg fóliázás
Ablak sötétítés - Autóüveg fólia behelyezése, allépés: 1. illusztráció
Autóüveg fólia behelyezése
Autósötétítés - Behelyezett autóüveg fólia, allépés: 2. illusztráció
Behelyezett autóüveg fólia
Autó üvegsötétítés - Víz kinyomása autóüveg fólia alól, allépés: 3. illusztráció
Víz kinyomása autóüveg fólia alól

-

Oldalsó ablakok autóüvegfóliázás telepítése

Oldalsó ablakok belső tisztítása autó üvegsötétítés előtt

Oldal ablakok körbevágása autóüvegfóliázás előtt

Oldal ablakok autóüveg fóliázás telepítése

Oldalsó ablakok belső tisztítása autóüveg fóliázás előtt
Autóüvegfóliázás - , allépés: 1. illusztráció
Autóüvegfóliázás 1. prezentáció
Autóüveg fóliázás - , allépés: 2. illusztráció
Autóüveg fóliázás 2. prezentáció
Ablaksötétítés - , allépés: 3. illusztráció
Ablaksötétítés 3. prezentáció

-

Oldal ablakok körbevágása autóüvegfóliázás előtt
Ablak sötétítés - , allépés: 1. illusztráció
Ablak sötétítés 1. prezentáció
Autósötétítés - , allépés: 2. illusztráció
Autósötétítés 2. prezentáció
Autó üvegsötétítés - , allépés: 3. illusztráció
Autó üvegsötétítés 3. prezentáció

-

Oldal ablakok autóüveg fóliázás telepítése
Autóüvegfóliázás - , allépés: 1. illusztráció
Autóüvegfóliázás 1. prezentáció
Autóüveg fóliázás - , allépés: 2. illusztráció
Autóüveg fóliázás 2. prezentáció
Ablaksötétítés - , allépés: 3. illusztráció
Ablaksötétítés 3. prezentáció

-

Autóüvegfóliázás átadása

Autóüveg fóliázás átadása

Ablak sötétítés - 1. illusztráció
Ablak sötétítés 1. prezentáció

Az ablak sötétítés egy fontos része az autóvásárlásnak, és amikor végre elkészül az autósötétítés, nagyon fontos az átadás folyamata is. Az autó üvegsötétítés átadása során a szakember megvizsgálja az ablakokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a fóliák tökéletesen tapadnak és nincsenek benne légbuborékok. A szakember általában alaposan megtisztítja az ablakokat, hogy a fóliák tökéletesen mutassanak.

Az autóüvegfóliázás átadásának folyamata során a szakember magyarázatot ad az autó tulajdonosának a fóliák ápolására és karbantartására vonatkozóan. Általában azt javasolják, hogy az első 48 órában ne takarítsák az ablakokat és ne használják az ablaktörlőket. A fóliázott ablakok tisztításához ajánlott használni egy lágy, nem-abrazív anyagot, például mikroszálas kendőt vagy szivacsot, és kerülni a durva szivacsok és súroló anyagok használatát.

Az autóüveg fóliázás átadása a garancia része is, így a szakember magyarázza el az autó tulajdonosának a garanciális feltételeket és a garanciális időtartamot is. Fontos, hogy az autó tulajdonosa értse a garanciális feltételeket és tudja, hogy mire számíthat, ha bármilyen probléma merül fel az ablaksötétítéssal kapcsolatban.

Az ablak sötétítés átadása után az autó tulajdonosa is átvizsgálhatja az ablakokat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett az eredménnyel. Ha bármilyen probléma merül fel, azonnal jelezni kell a szakembernek, hogy azonnal orvosolni tudja azt.

Az autósötétítés átadása tehát egy fontos folyamat az autóvásárlás során, és az átadás során a szakember gondoskodik arról, hogy az autó tulajdonosa teljes körű információkkal rendelkezzen az autó üvegsötétítésról és az ápolásról.

Elkészült autóüveg fóliázás ismertetése
Autósötétítés - , allépés: 1. illusztráció
Autósötétítés 1. prezentáció
Autó üvegsötétítés - , allépés: 2. illusztráció
Autó üvegsötétítés 2. prezentáció
Autóüvegfóliázás - , allépés: 3. illusztráció
Autóüvegfóliázás 3. prezentáció

Az elkészült és ellenőrzött ablaksötétítés ismertetése és bemutatása fontos része a teljes folyamatnak. A kész munkát a kivitelező és az ügyfél együttesen nézik át és beszélik meg a tudnivalókat.

alapanyagok

Skyfol autóüveg fólia, mint autóüveg fóliázás 1. alapanyag
Skyfol autóüveg fólia

szerszámok

Autóüveg fóliázás telepítő szerszámok, mint autóüvegfóliázás 1. szerszám
Autóüveg fóliázás telepítő szerszámok
Autóüveg fóliázás fali színminták, mint autóüveg fóliázás 2. szerszám
Autóüveg fóliázás fali színminták
Autóüveg fóliázás méretező üvegfal, mint ablaksötétítés 3. szerszám
Autóüveg fóliázás méretező üvegfal
VISSZA ablaksötétítés ÚTMUTATÓBÓL.
PT150M

Autóüveg fóliázás vs. gyári sötétítés

Ár szempontjából gyakran a gyári sötétítés nem extrém módon kedvezőtlenebb, mint az autóüveg fóliázás, ellenben elkészítési idő szempontjából a legtöbb esetben az autóüveg fóliázás extrém módon kevesebb idő alatt készül el, mint a gyári sötétítés. Ugyanakkor garancia szempontjából általában a gyári sötétítés megegyező, mint az autóüveg fóliázás. Ellenben tartósság szempontjából általában az autóüveg fóliázás megegyező, mint a gyári sötétítés, ugyanakkor javíthatóság szempontjából gyakran a gyári sötétítés nem extrém módon rosszabbul javítható, mint az autóüveg fóliázás. Ellenben javítási idő szempontjából a legtöbb esetben az autóüveg fóliázás extrém módon gyorsabban javítható, mint a gyári sötétítés. Ugyanakkor javítási költségek szempontjából gyakran a gyári sötétítés nem extrém módon költségesebben javítható, mint az autóüveg fóliázás, ellenben karbantarthatóság szempontjából általában az autóüveg fóliázás megegyező, mint a gyári sötétítés.

autóüveg fóliázás kontra gyári sötétítés
Gyári sötétítés és autóüveg fóliázás: összehasonlítás.

autóüveg fóliázás vagy gyári sötétítés?

Ár szempontjából gyakran az autóüveg fóliázás nem extrém módon kedvezőbb, mint a gyári sötétítés, ellenben elkészítési idő szempontjából a legtöbb esetben a gyári sötétítés extrém módon több idő alatt készül el, mint az autóüveg fóliázás. Ugyanakkor garancia szempontjából általában az autóüveg fóliázás megegyező, mint a gyári sötétítés. Ellenben tartósság szempontjából általában a gyári sötétítés megegyező, mint az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázás vagy a gyári sötétítés az olcsóbb?

Ár szempontjából gyakran az autóüveg fóliázás nem extrém módon kedvezőbb, mint a gyári sötétítés.

A gyári sötétítés vagy az autóüveg fóliázás a drágább?

Ár szempontjából gyakran a gyári sötétítés nem extrém módon kedvezőtlenebb, mint az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázás vagy a gyári sötétítés a gyorsabban elkészíthető?

Elkészítési idő szempontjából a legtöbb esetben az autóüveg fóliázás extrém módon kevesebb idő alatt készül el, mint a gyári sötétítés.

A gyári sötétítés vagy az autóüveg fóliázás a lassabban elkészíthető?

Elkészítési idő szempontjából a legtöbb esetben a gyári sötétítés extrém módon több idő alatt készül el, mint az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázás vagy a gyári sötétítés a hosszabb garanciájú?

Garancia szempontjából általában az autóüveg fóliázás megegyező, mint a gyári sötétítés.

A gyári sötétítés vagy az autóüveg fóliázás a rövidebb garanciájú?

Garancia szempontjából általában a gyári sötétítés megegyező, mint az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázás vagy a gyári sötétítés a tartósabb?

Tartósság szempontjából általában az autóüveg fóliázás megegyező, mint a gyári sötétítés.

A gyári sötétítés vagy az autóüveg fóliázás az átmenetibb?

Tartósság szempontjából általában a gyári sötétítés megegyező, mint az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázás vagy a gyári sötétítés a javíthatóbb?

Javíthatóság szempontjából gyakran az autóüveg fóliázás nem extrém módon jobban javítható, mint a gyári sötétítés.

A gyári sötétítés vagy az autóüveg fóliázás a kevésbé javíthatóbb?

Javíthatóság szempontjából gyakran a gyári sötétítés nem extrém módon rosszabbul javítható, mint az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázás vagy a gyári sötétítés a gyorsabban javítható?

Javítási idő szempontjából a legtöbb esetben az autóüveg fóliázás extrém módon gyorsabban javítható, mint a gyári sötétítés.

A gyári sötétítés vagy az autóüveg fóliázás a lassabban javítható?

Javítási idő szempontjából a legtöbb esetben a gyári sötétítés extrém módon lassabban javítható, mint az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázás vagy a gyári sötétítés az olcsóbban javítható?

Javítási költségek szempontjából gyakran az autóüveg fóliázás nem extrém módon költségkímélőbben javítható, mint a gyári sötétítés.

A gyári sötétítés vagy az autóüveg fóliázás a drágábban javítható?

Javítási költségek szempontjából gyakran a gyári sötétítés nem extrém módon költségesebben javítható, mint az autóüveg fóliázás.

Az autóüveg fóliázás vagy a gyári sötétítés az egyszerűbb?

Karbantarthatóság szempontjából általában az autóüveg fóliázás megegyező, mint a gyári sötétítés.

A gyári sötétítés vagy az autóüveg fóliázás a bonyolultabb?

Karbantarthatóság szempontjából általában a gyári sötétítés megegyező, mint az autóüveg fóliázás.


VISSZA Autóüveg fóliázás vagy gyári sötétítés? KÉRDÉSBŐL.

Mire való az autóüveg fóliázás?

Az autóüvegfóliázás számos feladat elvégzésére egyaránt alkalmas. Véd a káros UV sugarak ellen, meggátolja az utastér felmelegedését, védelmet nyújt a berobbanó szilánkok, valamint a belátás ellen.

Mire való az autóüveg fóliázás? - Illusztráció
Illusztráció a kérdésre, miszerint: Mire való az autóüveg fóliázás.

Mitől véd meg az autóüveg fóliázás?

Az autóüvegfóliázás védelmet nyújt a besugárzó hőmérséklettől, uv sugárzástól, valamint baleset esetén a berobbanó üvegszilánkoktól.

Milyen sötétségben érhető el az autóüvegfóliázás?

Az autóüveg fóliázás elérhető 5%, 15%, 35%, 50%, 90%-os fényáteresztéssel.


VISSZA Mire való az autóüveg fóliázás? KÉRDÉSBŐL.
Content for class "LEBEGO_CONTAINER" Goes Here
BEZÁRÁS